Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, een pas op de plaats maken en vanuit die rust je volgende stappen zetten … even helemaal niets hoeven, ontspannen en alles loslaten? Of juist aan ondersteuning en diepe heling rondom een moeilijke situatie in je leven? Met een Reikibehandeling verwen je jezelf door in het Nu te stappen.

Bij Reiki Westland vind je enkele Reikibehandelingen, Reiki vierdaagse behandelingen en langere behandeltrajecten.

Er is alleen maar Nu

Wat Reiki doet

  • Ontspanning

  • Balans

  • Inzicht

Wat Reiki voor jou zal doen, is heel persoonlijk. Veelal werkt een Reikibehandeling diep ontspannend. Reiki kan dan ook goed worden ingezet als ‘ontspanningstherapie’. Tijdens jouw Reikibehandeling hoef je even helemaal niets – alleen maar liggen. Ik zorg voor een comfortabele behandeltafel in een rustige, schone ruimte. Toegedekt met een dekentje mag je je overgeven aan wat er is.

Vaak geeft Reiki meer dan ontspanning alleen. De ervaring leert dat je tijdens een Reikibehandeling balans creëert tussen lichaam en geest. Cliënten vertellen vaak dat ze na de behandeling meer rust in hun hoofd ervaren of hun lichaam beter kunnen voelen.

Ook na de behandeling is het mogelijk dat je effecten merkt. Cliënten ervaren bijvoorbeeld dat als ze met een bepaalde vraag rondlopen, ze soms na de Reikibehandeling een duidelijk antwoord op die vraag krijgen, en inzicht in het waarom.

Enkele Reikibehandeling

Een enkele Reikibehandeling is geschikt als je komt ter ontspanning, ter kennismaking of als korte ondersteuning in je dagelijks leven. Een Reikibehandeling werkt op alle niveaus van je mens-Zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Na een korte intake mag je aangekleed op de behandeltafel gaan liggen. Ik leg op een rustige, zachte manier mijn handen op je lichaam neer in bepaalde handposities op je hoofd, buik en rug. Een behandeling duurt ongeveer 5 kwartier. Daarna hebben we een kort nagesprek over hoe je de behandeling hebt ervaren.

Tip: doe gemakkelijke kleding aan waarin je lekker ontspannen kunt liggen.

‘Een Reikibehandeling van Christina is een cadeautje voor jezelf. Het is enorm ontspannend en je krijgt er weer nieuwe energie van. Het warme schapenvachtje op haar behandeltafel en de echte wollen plaid maken het helemaal af! En natuurlijk niet te vergeten haar warme persoonlijkheid, waardoor je je meteen thuis voelt.’

~ Paula ~

Reiki Vierdaagse

Werk, gezin, mantelzorg … Soms zijn er in de drukte van deze tijd zoveel ballen hoog te houden dat je het gevoel krijgt geen adem meer te kunnen halen.

Of is er een andere crisissituatie die jouw leven op z’n kop zet, zoals ziekte of het verlies van je baan of van een dierbare.

Als je met zulke vraagstukken komt, adviseer ik een Reiki Vierdaagse. Daarbij ontvang je vier dagen achter elkaar een Reikibehandeling. De werking is dieper, en langere tijd voelbaar, dan bij een enkele behandeling.

Zo nodig kan er na de vierdaagse een vervolgtraject worden afgesproken.

“Heerlijk, hoewel ik de eerste twee dagen alleen maar een afwisseling van rust en onrust ervaarde in mijn lijf. De derde dag was de sessie heel intens en kwamen voor mij de inzichten waarmee ik verder kon. Christina is hierin een verbindende begeleider en laat dit bij jezelf, zodat je de ervaring kan laten landen. Indien er verdere ondersteuning nodig is in je persoonlijke proces staat zij open om te luisteren naar wat je zelf hebt ervaren. Ze laat je zelf ontdekken wat de volgende stap op je pad is. Dit alles vanuit wat er op dit moment, in het nu, is en er mag zijn.”

~ Anja ~

Begeleiding

Na een enkele Reikibehandeling, en gedurende een vierdagenbehandeling of behandeltraject ben ik tussendoor bereikbaar voor vragen en een luisterend oor.

Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf Reiki te leren. Dan kun je ter ondersteuning, of voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, ook jezelf behandelen.f

Reikibehandelingen op afstand

De voorkeur gaat uit naar fysieke Reikibehandelingen, maar er kunnen situaties zijn waarin je niet naar de praktijk kunt komen. Een Reikibehandeling op afstand is dan een mogelijkheid.

Voorafgaand aan de behandeling hebben we telefonisch contact, met een kleine intake. Daarna ga je rustig zitten of liggen om de Reikibehandeling bewust te ontvangen.

Na afloop hebben we een kort nagesprek waarin je kunt delen hoe deze afstandsverbinding voor jou was en wat je tijdens de behandeling hebt ervaren. Samen bespreken we of dit een vervolg nodig heeft.

De tarieven voor Reikibehandelingen op afstand zijn gelijk aan die voor fysieke behandelingen.

Nu
Juist vandaag
Is het tijd
(H)erken jouw liefde, kracht
Zelfsupport