Het mooiste cadeau voor jezelf

Heb je eenmaal Reiki geleerd, dan heb je de kans om dit dagelijks te beoefenen. Je handen op jezelf neerleggen en zo de levensenergie in jezelf activeren voor harmonie, welzijn en bewustwording.

  • Reiki geeft je de mogelijkheid om in harmonie te zijn met jezelf en alles wat leeft, doordat je je bewust wordt van hoe je leeft en in het leven staat. Wat jouw strubbelingen zijn die geheeld mogen worden, om van daaruit met andere ogen te kijken. Ook brengt Reiki harmonie tussen lichaam en geest.
  • Door de bewustwording die Reiki je geeft kun je leren om voor jou kloppende keuzes te maken in bijvoorbeeld de zorg die je ontvangt. Zorg die aansluit bij jouw gevoel en eigenwaarde. Bewustwording is ook belangrijk om bewuste keuzes te maken in wat je eet en drinkt. Je leert beter te voelen hoe jouw lichaam erop reageert.
  • Uit deze harmonie en bewustwording … komt welzijn voort.

‘Wij Westlanders zijn harde werkers, wordt weleens gezegd. Het gevaar dat we daarin onszelf voorbij lopen is aanwezig. Door elke dag de tijd te nemen voor de zelfbehandeling kies ik bewust voor ontspanning en rust.

Voor mij is Reiki het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven. Het mooiste vind ik dat ik er niet voor weg hoef. Dat ik gewoon thuis, na een dag hard werken of juist voordat ik aan een nieuwe dag begin, mezelf Reiki kan geven.

Elke keer als ik mijn handen op mezelf neerleg, voel ik hoe Reiki mijn lichaam vult en ontspant. Word ik me bewust van wat er onder mijn handen gebeurt, en leer ik te luisteren naar wat mijn lijf me wil vertellen.’

Christina Spies, Reikimaster & coach

christina spies reikimaster

Reikicursussen bij Reiki Westland

Voor iedereen die Reiki wil leren. Je leert Reiki te geven aan jezelf en aan mensen, dieren en planten in je naaste omgeving.

Voor Reikibeoefenaars die zich verder willen verdiepen in Reiki, menszijn en hun relatie met het ongeziene in de wereld om je heen.