Dag-retraitre voor en door vrouwen

Christina Spies en Liesbeth van den Brink ontwikkelden deze Retraite, omdat de vrouw hen na aan het hart ligt. Zelf vrouw in deze wereld, zelf op ontdekkingsreis geweest naar het eigen vrouw zijn. Naar de eigen vrouwelijke kracht vanuit de vrouwelijke kant in ons!

Graag willen we jullie meenemen naar het ontdekken en versterken van deze kracht in jezelf. Wij begeleiden je met het kijken naar de patronen in je vrouwenlijn, ontdekken met wie je het meest resoneert van de vrouwen die je zijn voorgegaan in jouw stamboom, kijken wat je mag loslaten om op een andere manier verder te kunnen. Om daarna meer in je eigen kracht te gaan staan.

Ook gaan we samen in een energieveld staan door middel van een opstelling. Dit alles werkt helend en geeft je nog meer de vrouwelijke energie die je kan inzetten voor jezelf, de vrouwen na jou en de wereld om je heen. Je vrijer bewegen, in je vrouw zijn, als vrouw in deze wereld. Zodat je vanuit je vrouwelijke kracht door kan geven.

Zijn er momenten dat je denkt?

Wie ben ik, als vrouw?

Welke kracht heb ík in mij?

Waar zetelt mijn vrouwelijke kracht?

Waarin uit zich mijn vrouwelijk kant?

Ben ik in contact met mijn vrouw-zijn?

 Liggen er belemmeringen om mijn vrouw-zijn  te leven?

 

Wat betekent mijn kracht in deze wereld?

Wat kan ik aannemen en wat kan ik doorgeven?

Wie ben ik, als vrouw?

Dan is deze Retraite voor jou.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze dag begeleiden we jullie op een innerlijke reis om je vrouwelijke kant en kracht zichtbaar en ervaarbaar te maken. Mogelijk kom je belemmeringen tegen, die je weerhouden om in je eigen vrouwelijke kracht te staan. Belemmeringen vanuit bewuste en onbewuste patronen, je vrouwelijke kant geblokkeerd vanuit je jonge jaren, vanuit het voorgeleefde uit je stamboom, vanuit het al dan niet welkom zijn en je veilig voelen als vrouw.

We gaan op reis door middel van intuïtief schrijven, kleuren, geleide meditatie en opstellingen (systemisch werk) van de vrouwelijk. Je hoeft op geen van deze gebieden een virtuoos of ervaringsdeskundige te zijn. Alles ligt binnen handbereik en wij begeleiden je.

Dit kan het je brengen

Zijn, met alles wat er is! Je vrijer bewegen, in je vrouw zijn, als vrouw in deze wereld. Zodat je vanuit je vrouwelijke kracht door kan geven.

Geef jij jezelf de mogelijkheid om met meer bewustzijn je eigen vrouwelijke kracht te ontdekken, en verder door te dragen in jouw leefwereld?

Ga je de uitdaging aan?

Wij zien uit naar je komst! We ontvangen je met een Warm Welkom!

Graag wil ik jullie nogmaals heel hartelijk danken voor de ongelooflijk waardevolle workshop van afgelopen zaterdag. De hele dag was bijzonder; uit elke oefening heb ik ingrediënten kunnen halen, met als piek van de dag natuurlijk de opstelling rondom “mijn” thema. Wat een cadeau. Ook het contact met de andere vrouwen deed me meer dan ik had kunnen vermoeden. Het is mijn voornemen om hier met hart en ziel gevolg aan te geven in het dagelijks leven. Hoe het contact met mijn moeder zal verlopen, zal blijken de komende periode. Heel sterk voel ik dat deze workshop een kantelpunt was.

~Manja~

Begeleiding

De Vrouw in het Licht, het ligt in de Vrouw is een workshop voor en door vrouwen. Ik ontwikkelde hem samen met Liesbeth van den Brink, omdat de vrouw ons na aan het hart ligt. Zelf vrouw in deze wereld, zelf op ontdekkingsreis geweest naar het eigen vrouw-zijn. Naar de eigen vrouwelijke kracht! Zo is deze workshop ontstaan: wij willen doorgeven … Wie wil aannemen?

Het was voor mij een bijzondere dag. Van te voren heb ik aan mijzelf gevraagd: wat betekent vrouw-zijn voor mij? Na een paar dagen kwam die vraag weer op en als vanzelf klonk het in mij:

Met vrouwen delen doet vrouwen helen. En zo voelde het ook. Misschien mede doordat mijn vraag in de opstelling ingebracht kon worden. De ochtend rust was voor mij heel prettig. Ook de wandeling in de middagpauze in het Haagse Bos was heerlijk en deed mij goed.

Wat de opstelling betreft: het leek wel of het niet anders kon zijn. Alsof het op dit moment moest gebeuren, ik hier naartoe gegroeid ben. Het was best pittig. Ook voor de anderen. Ik hoop dat het ze niet ‘afgeschrikt’ heeft. Al mijn tranen. Voor mijzelf vond ik het fijn dat ik dit kon voelen en laten gaan. Ik voel meer ruimte, vrijheid.

~Cyrilla~

Praktisch

  • Locatie: als je een grote ruimte hebt, kunnen we deze workshop op locatie geven voor minimaal 6 deelnemers
  • Datum: in overleg; actuele data vind je op de agenda
  • Investering: aangepast per locatie