In ons dagelijks leven en in het collectieve energieveld wordt het thema Mens-Zijn steeds meer zichtbaar. Ieder mens draagt vrouwelijke en mannelijke energie in zich. Willen we ons ware potentieel leven in deze wereld, dan is bewustzijn over beide energieën van belang.

In ons, Christina Spies en Liesbeth van den Brink, ontvouwde zich deze verrijkende en verdiepende retraite:  Mens-Zijn! Waarin je vanuit Zielsverlangen jouw eigen balans van vrouwelijke en mannelijke energie gaat verkennen en ontmoeten!

Zijn er momenten dat je denkt:

Weekend-retraitre Mens-Zijn

Wie ben ik, als mens ?

Waar zetelt mijn vrouwelijke energie ?

Waarin uit zich mijn mannelijke energie ?

Ben ik in contact met beiden ?

 Wat is mijn balans ? 

Wat beteken ik als mens in deze wereld ?

Wat is mijn Zielsverlangen ?

Liggen er belemmeringen om mijn mens-zijn te leven ?

Dan is deze Weekend Retraitre voor jou !!

Wat gaan we doen?

Wij begeleiden je met het kijken naar patronen in jezelf. Hoe sta je nu in het leven? Hoe is de verbinding met jouw vrouwelijke en mannelijke energie? En hoe is hun balans in jou?

Is het op sommige momenten fijn om één van beide energieën meer gericht toe te laten en in te zetten? Wat doet dat met je?

Je gaat ontdekken wat je hebt meegenomen vanuit je vrouwen- én mannenvoorouderlijn. Ontdekken met wie je het meest resoneert van de vrouwen en/of mannen die je zijn voorgegaan in jouw stamboom. Kijken wat je gevoed heeft en kijken wat je mag loslaten om op een manier verder te kunnen die helemaal bij jou past. Om meer in jouw eigen balans te gaan staan en jouw potentieel ten volle te leven.

Hoe gaan we dat doen ?

We gaan op reis door middel van intuïtief schrijven, kleuren, meditatie, oefeningen, muziek en opstellingen. In het opstellingenwerk (systemisch werk) onderzoek je individueel de energiepatronen die in jou leven vanuit de beide voorouderlijnen. Vanuit de groepsopstellingen ontvang je inzicht en ontstaat ruimte voor heling en verbinding.

Je hoeft op geen van deze gebieden een virtuoos of ervaringsdeskundige te zijn. Alles ligt binnen handbereik en wij begeleiden je op deze reis.

Dit kan het je brengen

Je bent je bewust van je eigen vrouwelijke en mannelijke energieën en leert hierin je eigen balans te creëren. Vrijgeven van wat je nog meedraagt maar niet meer dienend is. Verbinden met wat jouzelf en de wereld verder brengt, in liefdevolle verbinding.

Zijn, met alles wat er is! Je vrijer te bewegen, in je Mens-Zijn. Om vanuit je Zielsverlangen jouw potentieel te leven en deze energie door te dragen in jouw leefwereld.

Voor ieder mens in de eigen leefomgeving een geschenk!

En voor coaches en zorgprofessionals dienend om jezelf beter te leren kennen. Om jezelf als steeds zuiverder instrument in te kunnen zetten in contact met jouw cliënten.

Praktisch

  • Begeleiding door :

Christina Spies van Reiki Westland en Liesbeth van den Brink van Verrijkende Verreiking

  • Locatie: Reikicentrum Zijn. Johannes Camphuysstraat 150-152 in Den Haag. Goed te bereiken met het OV en in het weekend gratis parkeren.
  • Data: zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024
  • Tijden: 09.30 – 17.00 uur
  • Aanmelden vóór 17  februari a.s. via het inschrijfformulier. Zie www.verrijkendeverreiking.nl en www.reikiwestland.nl
  • Investering: 295 euro