‘Ontmoeting in het schrijven’

Dit is een kennismakingsworkshop over/met energetisch en creatief schrijven. Schrijven is een mooi gereedschap om te communiceren, om je gedachten onder woorden te brengen of om van je af te schrijven, bijvoorbeeld in een dagboek.

Vaak begin je met het voornemen elke dag iets op te schrijven….na enkele dagen komt de klad er al in omdat je niet meer weet wat je kan schrijven. Je gaat teveel in je hoofd zitten waardoor je jezelf blokkeert.

Wat brengt het je?

Creatief schrijven heeft als doel om vanuit je Hart te gaan schrijven. Te luisteren naar je intuïtie.

Hoe je schrijft maakt niet uit, we kijken dus niet naar netheid/taalfouten of andere onbelangrijke zaken. Creatief schrijven is alleen voor jezelf. Ik zeg altijd: “Als je het zelf maar kan lezen”.

Door verschillende schrijfmethodes wordt je vanuit je hoofd naar je Hart geleid en ga je schrijven over wat zich daar op dat moment mag ontvouwen.

Ik hoop je hiermee te enthousiasmeren om vaker te gaan schrijven.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 2 uur durende workshop laat ik je kennismaken met verschillende schrijfmethodes en geef hier wat uitleg over.

Dus neem een schrift mee (voorkeur A5 formaat) en een pen die je zelf fijn vind om mee te schrijven. Dan gaan we samen aan de slag.

Voor wie?

Vind je het fijn om in een groepje te werken en zo de verdieping in te gaan?

Meld je dan aan en maak kennis met creatief en energetisch schrijven, hier heb je geen Reiki voor nodig.

Heb je na deze workshop de smaak te pakken en heb je een graad in Reiki, kijk dan eens naar de online schrijfcursus over de Reikiprincipes.

Praktisch

  • Actuele data vind je in de agenda
  • kosten: 35 euro
  • Heb je zelf een groepje van 4 mensen, dan verzorg ik deze workshop ook op locatie
  • Meenemen:
    • Schrift (A5 formaat)
    • Pennen die lekker schrijven.